Motor grasmaaier stottert

Merk en type grasmaaier: Wolf Garten, Esprit BA40. Na ongeveer 10 min maaien gaat de motor steeds langzamer lopen… stotteren… en valt. Als je niets zou doen slaat de motor af.

Motor grasmaaier stottert

Oke, ik denk dat ik hier wel op de goede plaats ben. Het is een mtd met een 12,5 pk briggs en stratton motor.

Ik wilde laatst een gras afrijden maar hij gaf soms een enorme knal, hij wilde niet goed. Ik heb een hondaGVC 160E motor op grasmaaier ,vraag wat voor benzine moet.

Motor grasmaaier stottert

Als het gas maaier enige stottert of start niet, het is vaak de carburateur. Elimineer problemen met de grasmaaier motoren. Na het starten valt onze grasmaaier (4-takt Honda, "easy start") na een 15.

Ik zie dan dat er "automatisch" een hendeltje beweegt aan het motor blok. Een slechte bougie zou eerder voor vierkant draaien (stotteren) zorgen. Waarop letten bij het aankopen van een. Je staat er niet vaak bij stil, maar een grasmaaier is onmisbaar. Bij grasmaaiers op benzine laat je de motor voldoende afkoelen en maak je de bougiekabel. Beste, mijn honda GCV 135 stotterde, met af entoe een knal in de uitlaat vlak voor hij vanzelf stilvalt.

Motor grasmaaier stottert

Met vierkant draaien bedoelt hij volgens mij dat hij stottert ;). Elektrische kettingzaag, nu weer een grasmaaier.

Toon onderwerp – grasmaaier probleemforum. Kleine motortjes zoals grasmaaiers is zwart geen alarmbel rinkelaar, als echter de vonk niet meer optreedt door een gevormde koolstofbrug. Hallo, Als eerste wil ik even zeggen dat ik absoluut geen automonteur ben, dus ik kan soms domme vragen stellen, maja daarentegen. Alles over benzinemotoren vind je bij Grasmaaierstore. Zitten er klepveerrubbers op de kleppen bij zo`n zijklepmotor? Eerst wel even alle vacuumslangen nagekeken en de stappenmotor netjes.

En Motor deed raar op stationair toerental bij warme Motor. De motor draait niet als de startmotor wordt bekrachtigd.