Motor maakt geluid bij gasgeven

De motor van mijn auto maakt een ratelend geluid als ik gas geef. Het geluid is er bij het indrukken van het gas, maar niet (hoorbaar) aanwezig. Luisteren naar je auto Iedere auto maakt wel eens een raar geluidje. Dit piepende geluid hoor je vooral bij een draaiende motor. Een knetterend geluid bij het gas geven? Kijk eens onder de motorkap met draaiende motor. Een verdacht geluid of een penetrante lucht?

Je hoort een snerpend piepend geluid bij draaiende motor Vaak wordt het erger als je extra gas geeft. Mijn auto maakt veel herrie bij het gasgeven, ik heb werkelijk geen idee waar het ineens vandaan komt. Tot een paar dagen terug was er niets. Hoor je de ratel erger als je een bocht maakt? Sinds dat ik hem weer terug heb maakt hij een vreemd tikkend geluid. Deze is alleen te horen bij het gasgeven (onder belasting dus) bij een. Motor & aandrijving: "Mee-oplopend zoemend overbrengingsgeluid.

Dus bij het optrekken hoor ik een zeer licht zoemend,fluitend geluid. Sinds kort maakt mijn motor blok een licht ratelend geluid. Dit geluid doet zich alleen voor als mijn motorblok warm is. Ik ben blij, en kan weer lekker rijden en gas geven in de TT. Als jij het geluid ook hoort bij stilstaan en gas geven.

Ratelend geluid in moter bij gasgeven. D maakt de laatste dagen een zoemend, elektromotor-achtig geluid bij gasgeven. Het is in lichte mate ook bij stationair. Men herkende het geluid nu wel want er was eenzelfde geluid.

Beste lezers,motor maakt een tikkend geluid bij gas geven en als ik het gas los laat stopt ook het tikken.