Motor ruikt naar verbrand rubber

E61 525d touring – geur van verbrande lucht. Al sinds ik mijn mini heb ruik ik verbrand rubber, zowel rondom als in de auto. De oorzaak dat ik verbrand rubber rook was dat de motor wel. Ik kan het het best beschrijven als een verbrande plastic geur, de geur was. We added rubber floor mats on top of the other floor mats from Wal-Mart. Maar de geur zit ergens tussen verbrandt rubber en verbrande olie.

Heb de motor gecontroleerd en alle kabels en snoeren maar niets. Nu merk ik afgelopen vrijdag dat als ik de motor wegzet hij naar verbrand rubber stinkt. Ik heb er al een keer onder gelegen en gekeken, maar. Het is mij twee keer opgevallen dat ik een geur van verbrand rubber rondom mijn. Eén keer bij aankomst bij mijn woning, toen ik de motor had afgezet en uit was. Heel soms ruik ik die aparte geur ook heel licht in de auto. Nu heb ik het idee dat dat beterder is, maar na die rubberlucht rem ik met mate en rustig.

Weglekkende motorolie ruikt ruikt maar heel weinig. Het is handig om de geuren van verbrand rubber, motorolie. En die ruikt verbrand nadat ik ermee gereden heb. Brandlucht Renault Megane – AutoWeek. Overigens nog een recente brand van een Renault (iig de motor):. Door een lek spetterde er vloeistof op het motorblok en dat gaf de stank in de auto. Zie, hoor, ruik of voel wat er mis is met je auto. Je hoort een snerpend piepend geluid bij draaiende motor Vaak wordt het erger als je extra gas geeft.

Bij stilstand rook mijn motor toen zoals verbrand rubber. Ik heb het zelf ook eens gehad, toen dacht ik dat mijn motor in brand stond. Als het naar rubber ruikt ligt er waarschijnlijk wat weg te smeulen. Vanaf dat moment ruik ik een lucht van verbrand rubber.

Heb het zelfde probleem, ruik ook idd bij een warme motor een. Denk, als het blok warm is die verbrande rubber lucht veroorzaakt. Plastic of andere rotzooi die op hete onderdelen van de motor of. Dus het zal toch verbrand rubber zijn en geen verbrande olie (dat ruikt ook anders). Na het rijden (zit nu aan 160km op de teller) valt het me op dat er een reuk van verbrand rubber rond de motor hangt.

Tijdens het rijden ruik ik het niet. Tot nu toe nog niet geroken als ik een stuk gereden heb en de motor niet meer draaiend is.