Motorfiets inschrijven als oldtimer

Vanaf welk ogenblik moet ik mijn oldtimer inschrijven bij de D. Kan ik een motorfiets inschrijven als oldtimer? Wanneer ik hem inschrijf als oldtimer, dan mag ik er geen woon-werkverkeer. Ik doe heus wat minder km met mijn vespa dan met de moto. Oldtimer motor invoeren en inschrijven, ook met. Gebruik als werktuig of werkmiddel, alsook voor interventieopdrachten. En welke impact heeft dat op uw verzekering? De lagere prijs van een oldtimer moto verzekering komt echter niet zonder beperkende voorwaarden. Deze keuring wordt uitgevoerd voor de eerste inschrijving als old-timer, of voor een inschrijving als old-timer op naam van een nieuwe eigenaar.

Indien men een voertuig als oldtimer wil inschrijven (O-nummerplaat), wordt het voertuig éénmalig onderworpen aan een vereenvoudigde keuring en hoeft het. Om een oldtimer scooter of moto, reglementair althans, op de. Daarop kleeft de verzekering maatschappij hun sticker als bewijs van. Particulieren kunnen hun voertuig nog niet zelf inschrijven via het internet, maar moeten een. Een oldtimer voertuig waarvoor men een 1-O.

Moet het voertuig verzekerd zijn als ik het via Autoconnect WEBDIV inschrijf? Daarmee kan je bij de DIV terug aan inschrijvingspapieren geraken. Zo zal je in de toekomst nummerplaten als volgt zien "0-AAA-123". Alle voertuigen kunnen worden ingeschreven als oldtimer zodra ze 25 jaar oud. Mijn oldtimer-bromfiets inschrijven als motorfiets? Na inschrijving op een oldtimer nummerplaat is het voertuig definitief vrijgesteld van. Overbrenging; Bevestiging van de motor. De normale regularisatieprocedure voor een bromfiets is als volgt:.

De bromfietsplaat heeft dezelfde afmetingen als de motorfietsplaat.