Motorolie 5w40 action

Als je daarentegen kijkt hoeveel motorolie kost bij Action, dan is dat stukken. De courante voor diesels en benzine zijn: 5W40, 10W40, 15W40. Motorolie kroon-oil torsynth 5w40 5l. Is de motorolie van praxis of action kwalitatief beduidend minder dan. Nu dus 5w40 gekocht voor 4euro per liter vandaar mijn vraag. Bij Action is nu ook 5W-30 motorolie verkrijgbaar van het merk. Bij de lokale Action verkopen ze de Valvoline 5W30 Full synthetic olie, volgens speciifcaties via het internet is dit ietwat verouderd olie met.

Ik was gistermiddag even bij de action en daar zag ik Valvoline oil 5W-40. Maar dan mag ik wel uitgaan dat het toch echt Valvoline Olie is. Gisteren toevallig olie nodig, in de auto gaat 5w30 en bij de action hebben ze 5w40 voor een mooi prijsje. Bijna elke olie volstaat, indien erop staat dat hij geschikt is voor je auto. Je kan beter goedkope olie vullen en netjes op tijd vervangen net als het oliefilter. Ik zag bij mijn laatste bezoek aan de action dat ze ook Merk olie verkopen.

W40 is een halfsyntheet, de15W40 minerale olie. Action Valvoline motor oil 5w-40 FULL SYNTHETIC.

Motorolie 5w40 action

In dit actuele draadje lees je meer over olie. Deze pagina toont Shell motorolie folder aanbieding bij Action – details. Onderwerp: Wie heeft ervaring met motorolie van Techno 5w40. Ik zag vandaag shell helix ultra bij de action 10w-40 voor 4,99 per liter en 5w-40voor 5,99 per liter dacht.

Mijn pa had ook een litertje 5w40 gehaald voor 25 Euro. Ik ga dan denk ik half-synthetische 15w-40 olie gebruiken. Ik ben benieuwd, is die Action zooi ECHT slecht? Kijk bij de Octavia is het simpel, minimaal 5w40 met VW 505.