Nieuw contactslot auto kosten

Op zoek naar goedkope contactsloten & schakelaars voor uw auto? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Koop CONTACTSLOT snel en eenvoudig bij Mister-Auto : bestel CONTACTSLOT van de grootste leveranciers voor auto-onderdelen op onze website ; uw. Sleutel is afgebroken in het contact.

Vul uw kenteken of autogegevens in voor pasgarantie. Een contactslot van een auto kan kapot gaan. Het is dan zaak om zo spoedig mogelijk een nieuw contactslot te kopen. Ga vandaag naar de VOD voor een nieuwe contactslot. Nou een nieuw contactslot kost rond de 110Euro en montage is. Een nieuw contactslot zou rond de 350 euro uitkomen, excl. Ik kan de auto nu gelukkig wel starten, door de sleutel door de.

Dat scheelt enorm in de kosten en de montage daarvan gaat mij ook nog wel af. Nieuwe contactslot set geschikt voor: – fiat ducato, – peugeot partner, – citroen. Contactslot peugeot 206 gratis verzending vanaf 100 € beste prijzen auto. Iemand een idee hoeveel zo iets zou kosten? Ik duwde net mijn auto uit het parkeervak, het stuur sloot in een stuurslot, en nu.

Ik heb de auto nu twee dagen niet nodig en heb dus even de tijd, en ga. Ik vrees het ook, maar een nieuw contactslot lijkt me niet echt een. Met deze sleutel heb ik de auto van stuurslot gekregen en kunnen starten. Ze sneuvelen wel vaker en kosten een serieuze duit. Net nieuw contactslot op de GL laten steken.

Bogijn Automotive Onderdelendiscount is de webshop voor auto-onderdelen. Simpel, laagste prijsgarantie, gratis verzending, gratis retourneren, 2 jaar garantie. Als ik me goed herinner kan je gewoon een nieuw contactslot bestellen op. Wilde proberen dmv een drukschakelaar de auto te laten starten maar helaas, doordat er geen sleutel is ingevoerd start. Onze vorige auto (Golf 2) hebben we gebruikt tot er kosten aan kwamen. Wat zijn de kosten van een nieuw contactslot en eventueel een nieuw startblokje. Het onderhoud aan mijn auto doe ik altijd zelf inclusief het vervangen van de.

Gebruikte onderdelen zijn een milieuvriendelijk en goedkoop alternatief ten opzichte van nieuwe onderdelen. Wij verkopen zowel aan particulieren als partijen. Mijn sleutel is afgebroken in het contactslot, nu zie ik op youtube veel. Alleen omdat ik zo druk bezig was om de auto te proberen te starten heb ik aan.

Dus test eerst je nieuwe slot aangesloten voor je hem inbouwt.