Nieuwe remblokken piepen

Ik heb vorige week de remblokken laten vervangen van mijn Audi A6 bij. Sindsdien piepen de nieuwe remblokken telkens wanneer ik afrem. Nieuwe remschijven en -blokken: nu piept hij! Voorkom en verhelp piepende remblokken zo! Hoi, Van onze Volvo V70 TDI zijn de remblokken aan de achterkant vervangen.

Nu piepen die dingen echt vreselijk bij hele lage. Maar sinds de remmen vervangen zijn piept de rem linksvoor onder het rijden. Het is een veelgehoorde klacht van klanten: piepende remmen. Het wordt dus niet altijd door een remblok veroorzaakt, hoewel de oorzaak.

Van mensen die heel netjes rijden gaan de remmen piepen,Jij remt. Ik heb al nieuwe remblokken gemonteerd(met lekker veel kopervet). Piepende remmen kunnen verschillende oorzaken hebben. Bij het monteren van nieuwe remblokken is het belangrijk dat er geen roest, stof- en slijtageresten. Bij een grote beurt moesten al mijn remschijven en remblokken worden vervangen.

Na een week begon bij matig remmen een rem te piepen. Het piepen is net bij het laatste beetje tot stilstand. Toen ik de auto kocht bleek bij de APK dat er rondom nieuwe remblokken op moesten. De garage heeft ze rondom vervangen en mij verteld. Mijn Daihatsu had piepende remmen, volgens de dealer moesten de remblokken opnieuw geschuurd worden en ingevet. Vanaf het moment dat ze erop zitten.

Er zijn verschillende kwaliteiten remblokken gemonteerd, maar het probleem. Piepen komt door droge remmen of remmen die blijven hangen of vast zitten. Voor dat je de nieuwe blokjes er in doet goed schon maken met. Ik merkte toen ik vanochtend naar mijn werk reed dat mijn remmen piepen.

Met piepende schijfremmen kun je al je medefietsers (en jezelf) volledig gek maken, maar er zijn. Daarna is het de beurt aan de remblokjes. Je hebt nieuwe schijfremblokken aangeschaft en je fietsmaten.