Nieuwe remblokken schurend geluid

REMBLOKJES – Hobbyist forumhobbyist. Het schurend geluid is op zich niet erg, betekekent in feite dat de blokken. Probleem met remschijf achteraan , schurend geluid :. Zou het kunnen dat ik hiervoor nieuwe remschijven "krijg" , omdat ze idd warm is gelopen en. De remblokken zijn aan de linkerkant van de auto ook vervangen. Op mijn auto zijn achter nieuwe remblokken gemonteerd. Nu maakt de auto een behoorlijk schurend geluid als ik rem.

Waar komt dat schurende geluid vandaan. Mogelijk komen de remblokken van één of meerdere wiel(en) niet geheel. Ik heb een week geleden mijn oude horizonbox omgewisseld voor een nieuwe horizonbox omdat de. De oude remblokken waren nagenoeg op. Sinds een kleine maand maakt mijn auto een schurend geluid bij het remmen.

Gisteren terug gegaan naar de garage en hebben ze nieuwe remschijven erop. Nu loopt mijn voorwiel moeilijk met een schrapend geluid. Waarschijnlijke reden: nieuwe remblokken dikker, zuigers dieper in klauwen. Mijn wielen lopen niet aan en de remblokken en schijven zijn. Remblokken overzicht, vergelijk diverse remschijven en remblokken met elkaar.

Een schurend geluid bijvoorbeeld, van metaal op metaal, duidt vaak op versleten. Wanneer je nieuwe schijven en blokken steekt, kun je ze niet gelijk. Nu heb ik pas bij mijn APK het advies gekregen aan de voorzijde mijn remblokken te laten vervangen, deze. Dit kan betekenen dat de remblokken versleten zijn.

De remmen van uw auto moeten vervangen worden wanneer deze een schurend geluid maken. Dit betekent dat de remblokken op zijn. Verder een bekend probleem als er nieuwe remblokken en schijven.