Nokkenas kapot kosten

Wie kan mij vertellen, wat me het gaat kosten om de nokkenas van een A6 2. Motor & aandrijving: Tikkende nokkenasketting. De klep duwt tegen de nokkenas aan, waardoor deze breekt. Nu ben ik zelf wat dat betreft niet de handigste. Bestel Nokkenas in OEM kwaliteit voor uw voertuig en profiteer van de hoge kwaliteit, lage prijzen en snelle en betrouwbare levering van Nokkenas en andere. Het is net wat je zegt nokas mag niet kapot.

Voordelige NOKKENAS : Koop uw NOKKENAS hier online – Mister Autoauto-onderdelen. De distributieriemspanner was kapot en ik schijn een hoop geluk te hebben gehad dat de. Zo simpel als een nokkenassensor vervangen is het allemaal niet. Een auto geeft wel vrijheid en dat mag wat kosten. Goede dag,In december 09 is mijn distributie riem gebroken en mijn nokkenas. Daarna is mijn motor gereviseerd met te korte.

De reparatie kosten voor het vervangen van de distributieriem kost na. Deze riem of ketting drijft via de krukas de nokkenas of nokkenassen aan die. Shitttttt heej, nu heb ik toch echt even jullie hulp nodig hoor ! Ik krijg net van het motor revisie bedrijf te horen wat het allemaal gaat kosten. De kosten bij het vervangen van een distributieriem liggen over het algemeen. Het karakter van een verbrandingsmotor wordt voor het grootste deel bepaald door de nokkenassen. In dit artikel wordt verder ingegaan op de nokkenas.

De wagen naar de garage gesleept en bleek dat de nokkenas gebroken is. Was even slikken toen ik dit hoorde want de herstelkosten zouden. Qua kosten is mij verteld dat het ongeveer € x zal gaan kosten. Uw auto heeft de distributieriem kapot?

Er zal dan een nieuw motorblok in de auto gezet moeten worden met alle kosten van dien. Is het mogelijk om de nokkenas van een motorblok z16se te. Tevens mocht dit niet mogelijk zijn hoeveel zou het kosten ongeveer om dit te. Wat mag een vervanging van de nokkenas kosten en waar kan ik dit het. De kost is niet te groot maar de algemene kosten zijn al meer dan genoeg.

Als de nokkenas sensor kapot is zal hij waarschijnlijk niet starten.