Opvangbak inbouw koelkast schoonmaken

Sinds een tijdje hangt er een vervelend luchtje in mijn koelkast. Het is een inbouwkoelkast, dus die lekbak krijg ik niet te zien. Achter de koelkast zit de compressor. Hierop zit een plastic opvangbak voor het dooiwater. Ik weet niet of jij wekelijks de achterkant van je koelkast poetst Chica.

Er staat een stinkende laag water in en ik wil het schoonmaken, maar ik krijg hem niet los! Sinds twee weken een zeer nare stanklucht bij inbouw koel combi. De inbouw koelkast uit de kast gehaald geen lekkage zichtbaar ook geen muizen. Hoihoi,Ik heb laatst een koelkast gekocht (tweedehands).

Heb je aan het afvoergaatje aan de achterkant gedacht bij het schoonmaken? Wij vertellen hoe je dit het beste kunt doen. Mijn diepvries-koelkastcombinatie stinkt enorm! Schoonmaken met water met daarin een scheut Dettol Daarna nog een keer. Sinds gisteren stonk er iets bij de koelkast, ik zoeken en kon het niet vinden. Ik moet het gaan schoonmaken, maar hoe pak ik dat aan zonder. Vandaag heb ik mijn koelkast weer eens flink uitgesopt. De koelkast dient voor huishoudelijk gebruik voor het bewaren van.

Voor geintegreerde apparaten zijn de aanwijzingen voor de inbouw bijgesloten. Wanneer ik de koelkast kouder wil zetten moet ik dan naar een hoger of een lager cijfer draaien? Mijn inbouw koelkast loopt erg lang. Ik heb de koelkast naar voren gehaald en zie aan de achterkant een. Het heeft twee dagen gekost van schoonmaken, maar het lijkt nu in orde. De meest voorkomende oorzaken van een lekkende koelkast staan. De opvangbak zit aan de onderkant de koelkast in de buurt van de. Als er water in de koelkast staat is er vaak een leiding verstopt.

Tijdens het koelproces komt er condens in de ruimte die. Zorg ervoor dat de leidingen van uw koelkast niet worden beschadigd. Als het ijs in de koelkast is gesmolten het koelvak schoonmaken.