Oranje lampje auto met sleutel opel corsa

Dit lampje is een auto met een moersleutel erin. Het is een geel brandend lichtje met een voertuig, waarin het midden een moersleutel loopt. Ik heb mijn auto bij vier garages laten uitlezen, die. Sinds enige tijd is het oranje lampje met auto met sleutel door beginnen branden op het dashbord van mijn Corsa.

Het rare was ook toen dat lampje brande, ik moeilijker kon versnellen en mijn topsnelheid. Ik heb sinds vandaag hetzelfde probleem maar nu is het lampje met auto en sleuteltje weg en is het motor management lampje gaan branden. Vanavond ging ik even stukje rijden.

Oranje lampje auto met sleutel opel corsa

Vraagje: DInsdag breng ik mijn opel corsa, ( nog geen jaar oud) naar de. De oranje is voor een te laag koelvloeistofpeil en de rode voor een te.

Het dashboard in de auto telt een hoop controlelampjes. De meest voorkomende kleuren zijn: geel, oranje, rood, groen en blauw. Batterij van contactsleutel leeg symbool, Batterij van. Ze geven een waarschuwing als er echt een probleem is met de auto.

Een oranje lampje, met een motorblok (?) erop, met daarin een bliksemschicht. Heb je toevallig een opel, zo ja, dan houd het in dat je op het. Gebruikersreview van auto door lezer van AutoWeek. Staan dingen als belangrijke lampjes enzo altijd wel in.

Mm, als de opel dat doet valt alles uit. Weet ge wat de dashboardlampjes betekenen? Het oranje lichtje duidt vaak op een vloeistof die bijna op is of dat de auto aan service toe is. Er brandt een lampje op uw dashboard.