Pages pagina verwijderen

Ik heb werkelijk alles geprobeerd, Help van Pages erbij gehad en. Starten, template kiezen, brochure… Maar de eerste pagina wil ik niet. Hallo iedereen, heb via een template in pages een mooie cv gemaakt.

Pages pagina verwijderen

Als die pagina dan is verwijderd, wil ik graag als 1e blad een lege pagina op die plek. Veel iOS gebruikers die gebruik maken van Pages zoeken zich suf naar de mogelijkheid om een pagina-einde of voetnoot toe te voegen aan. Mocht je een pagina per ongeluk hebben verwijderd, dan heb je dertig dagen de tijd.

Een pagina einde verwijderen (Page break). U kunt doorheen uw rapport naar believen pagina eindes invoeren, maar. Deze wil ik weer verwijderen, maar hoe moet dat? Navigeer naar de mappen op je Mac naar de pagina document te zoeken.

Ik was mijn macbook aan het opschonen, (als voorbereiding op Yosemity), en ik heb daarbij per ongeluk de app Pages verwijderd. Pagina-einden invoegen en verwijderen. Zelfs de ogenschijnlijk simpele taak van het verwijderen van een pagina kan. Ik ben een fervent gebruiker van Pages en heb het programma aardig. Nu wil ik een pagina verwijderen die onder de sectieknop zit, maar ik. Een inhoudsopgave maken in Pages is heel handig wanneer je een.

Stramienpagina, paginanummers (Masterpage, Page Numbers)04:42. Beheerder van een pagina verwijderen. Bladert een pagina naar beneden (verder). Opmaak verborgen tekst toepassen of verwijderen.

Deze beheerder kan jou ook als beheerder verwijderen en zo de pagina.