Peugeot 206 1 4 koelvloeistof

Hallo, Ik moet mijn koelvloeistof een beetje bijvullen en heb nog een fles staan. Koelvloeistof voor Peugeot 206 op de grootste online auto-onderdelen webwinkel van. Aanbevolen koelvloeistof Peugeot 206. Motor nummer, Productie jaar, Welke koelvloeistof, Hoeveel koelvloeistof. In de tussentijd zit ik met het volgende, de motor werd erg warm van mijn peugeot 206 1. Goedenavond, 2 weken terug is mijn peugeot 206 apk gekeurd. Zit er genoeg koelvloeistof in, en ziet dat er mooi helder uit?

Peugeot 206 1 4 koelvloeistof

Welke-koelvloeistof-moet-ik-voor-mijn-auto-gebruiken. Maar ik heb geen idee hoeveel koelvloeistof er in mijn 206 gaat.

Ongeveer een maand geleden ben ik met mijn Peugeot 206 bij de garage. Vandaag dacht ik echter, ik check nog eens mijn koelvloeistof. HDI: Location: geertruidenberg: Age: 30. Ik vind alleen dat dat ding reteveel koelvloeistof verbruikt, en naar mijn.

Op zoek naar goedkope thermostaat voor uw Peugeot 206? Cobra EVO-I Schroefset Peugeot 206 HB 1. Hallo , hier ben ik weer met mijn domme vragen 😉 Ik heb vandaag de motorolie 5w-40 bijgevuld , was aardig leeg. Check hoe de koelvloeistof er uit ziet (Drijft er olie op?) ivm lekker koppakking bij de. Anti vries koelvloeistof PEUGEOT PEUGEOT. Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. XR,XS,XT,Gentry TU3JP(KFX);TU3JP(KFW) onderdelen bestellen doe je bij EasyCarParts!

Een week of zes geleden had ik de koelvloeistof nog. Maar ja gelukkig geen witte rook uit de uitlaat, geen koelvloeistof. Je radiator krijgt dan geen frisse lucht om de koelvloeistof af te koelen.