Peugeot 206 contactslot probleem

De sleutel gaat wel in het contactslot, maar kan de sleutel niet. Contactslot vervangen","rh":"clubcinq. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Als je contactsleutel niet meer wil draaien in het contactslot kan dat veel tijd kosten. Let op: de volgorde van problemen en mogelijke oplossingen in dit artikel.

Sloopauto inkoop den haag peugeot 206 1. Ik was vanmiddag al even bezig met het defecte contactslot. Dan loop ik tegen een kip en het ei probleem aan: de sleutel wil niet meer draaien. Hier staat wel wat bij, maar dat is gelukt bij een Peugeot 406. Het contactslot geeft gewoon door, ik krijg gewoon netjes spanning op de uitgangen van het contactslot, de sleutel zou ook herkend worden.

Selecteer hier het type van uw PEUGEOT 206. Heb dit zelf meegemaakt met een andere peugeot. Op zoek naar goedkope contactsloten & schakelaars voor uw Peugeot? Graag vraag ik jullie advies bij een electrische probleem van mijn auto. Lijkt me (gewoon) een kapot contactslot. Voorraad overzicht van gebruikte, revisie en nieuwe Peugeot 206 Slotensets Cilinder. Bijzonderheid CONTACTSLOT + DEURSLOTEN LI + RE 1XSLEUTEL.

Het was een bekend probleem van de peugeot 307. Ook door uw programma in april is er een nieuw contactslot in de auto gezet. Tevens is een maand eerder mijn contactslot vervangen, gewoon kapot. Ik ging verhaal halen bij de Peugeot dealer waar ik de auto nieuw. Het probleem is dat de centrale deurvergrendeling op afstand niet meer werkt.

Ik heb een gelijksoortig probleem ooit meegemaakt met een Peugeot 406 in de late.