Peugeot 206 kachel werkt niet

Ik heb hier een 206 met het probleem dat de aanjager het niet doet. Het is een model met automatische airco de ventilator doet. Sinds deze zomer doet de aanjager het niet meer, Ik heb een Haynes boek. Ik ken de exacte locatie niet van de 206-regeling, maar volgens mij moet.

Selecteer hier het type van uw PEUGEOT 206. ZEEEER irritant als de airco niet werkt. Wacht even met een nieuwe kachelmotor kopen, probeer eerst eens te testen of. Kachel is niet meer uit te zetten, en blaast voluit. Plek kachelventilator Peugeot 206 – Peugeotwereld. Wat moet ik allemaal demonteren om deze te.

Repareer de kachel voordelig met een Peugeot 206 kachelmotor gebruikt of nieuw als de 307 verwarming niet meer werkt. De temperatuur is nog wel instelbaar en werkt correct, echter als hij normaal op temperatuur is valt ie uit, en dat doet ie nu niet meer. Als ik de kachel dus op 28 zet, blaast hij gigantisch hete lucht, en op 16graden goed koude lucht. Beste 206cc rijders, ik heb een vraag en hoop dat iemand mij raad kan geven? Op zoek naar goedkope kachelweerstand voor uw Peugeot? Excuses, wij zijn op dit tijdstip telefonisch niet bereikbaar.

Peugeot 206 kachel werkt niet

Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Kachelweerstand Peugeot 206 205 – Gratis Verzending! Werkt uw kachel ventilator niet meer op stand 1. De verwarming van de auto doet het niet. Er zal lucht in de radiator zitten, maar volgens.