Philips elektronica experimenteerdoos

Philips Electronica experimenteer dozen. Site ten behoeve van de Electronica experimenteer dozen. Vind philips experimenteerdoos op Marktplaats. Een zekere belangstelling voor techniek had ik al vanaf mijn zesde jaar en voor elektronica in het bijzonder. Maar die hebben helaas geen interesse in electronica. Speelgoed – philips experimenteerdoos. Er wordt een kleine elektronicabouwdoos wordt bijgeleverd.

Voorwerp: Experimenteerdoos voor electronica. Mijn zoon (12) is geïnteresseerd geraakt in electronica. EE (Electronic Engineer) experimenteerdozen nog. Thema: Experimenteerdoos electronica. Kinderen kunnen al spelend leren met de fantastische experimenteerdozen van Bart Smit! Elektronica is niet mijn vak, maar heeft me wel altijd geboeid. Daar mocht ik naar believen mee spelen maar hij bedoelde.

Eindhoven, onder vermelding van: abonnement. De elektronica—experimenteerdozen worden samengesteld in goed samenspel.

Philips elektronica experimenteerdoos

De experimenteerdoos is een uitstekende inleiding voor kinderen tot de wereld van elektronica. Met de inhoud van 130 projecten is er oneindig veel leerplezier.

Zie ook mijn andere advertenties voor nog meer vintage elektronica. Uiteindelijk schakelingen uit de Elektuur en Populaire Electronica. Maar ja, in die tijd waren de banen in de electronica niet dik gezaaid, terwijl de IT.