Piepende koppeling peugeot 307

Je voelt je (soms) lekkerder in een peugeot. Verder is de koppeling volgens mij niet versleten want hij slipt totaal niet. Het lijkt op piepen van de remmen, maar dan harder en doffer.

Piepende koppeling peugeot 307

Wat dat piep geluid betreft als je de koppeling in trap verandert het geluid? Telkens ik het koppelingspedaal indruk hoor ik iets piepen.

Hallo, Vandaag is mijn koppeling gaan piepen. Elke keer als ik de koppeling intrap komt er een ongelofelijk schel piepend geluid. Autootje rijdt als een zonnetje, meteen starten, koppeling piept bij het. En inderdaad: ineens maakt mijn auto een hoog, piepend geluid, soms. De koppeling slipt namelijk niet en ik dacht dat zoiets het belangrijkste. Beste lezer, sinds enige tijd maakt mijn koppeling een vreemd geluid. Als ik de koppeling intrap, dan maakt deze (of een ander onderdeel), een.

Hoe monteer je een zelfstellende koppeling. Vervangen koppeling, drukgroep en lager bij een Peugeot 307 HDI. Bij het indrukken van de koppeling hoor je een piepend geluid en dat is. Moeilijk te omschrijven geluid, maar het is niet piepend of iets dergelijks.

Piepende koppeling peugeot 307

Piepende remmen, zoals het meestal door de klant wordt omgeschreven, is een complex probleem.

Er is geen allesomvattende oplossing. Als die piepende geluiden te horen zijn met optrekken en gasloslaten. Mijn Peugeot 307 had er ook last van totdat de uitlaat vervangen werd. Er zijn wel een paar problemen waar Peugeot Nederland wel wat aan zou mogen doen:. Ervaringen van eigenaren op het forum van de Peugeot 307 SW, pagina 5. V snaar bij koude start of tijdens een stationair draaiende motor.

Lees hier hoe je van het gepiep afkomt. De CD speler werkt nog, maar de radio valt af en toe weg.