Piepende v snaar wd40

Nu heb ik vandaag wat WD 40 op de riem gespoten en was het geluid. Bij de multiriem gebruik men over het algemeen WD 40 om van het gepiep af te komen. V snaar bij koude start of tijdens een stationair draaiende motor.

Piepende v snaar wd40

Lees hier hoe je van het gepiep afkomt. Wie kan mij helpen met een zeer irritant probleem. WD40 op de riem maak je de riem alleen maar. Sinds enige tijd piept de v-snaar vreselijk vlak na de start. Een snaar insmeren met WD40 of kaarsevet zal het piepen wel verhelpen ja, maar.

Deze laatste, een getande v-snaar piept nogal. Sinds een paar dagen piept de onderste rol waar de v-snaar. Omdat mijn wagen (Honda Civic EP1) geregeld een krijsend piepend geluid maakt wanneer ik start met een. Ik vervang altijd de riemspanner mee met de multiriem. Problemen en Oplossingen – Piepend geluid snaar. Als je de riem inspuit met draaiende motor met WD40 is dan meteen het. Peter een V-snaar inspuiten met olie , volgens mij is dat hetzelfde.

Goedendag, Onlangs heeft mijn auto een nieuwe multiriem gekregen.

Piepende v snaar wd40

Echter , lijkt het alsof de nieuwe riem blijft piepen. Klinkt als een slippende V-snaar (multiriem?). Als je wat WD-40 op de multiriem spuit zou het geluid moeten verdwijnen. Binnenkort laat ik mijn multiriem vervangen maar ik moet nog even wachten. Ik kreeg de tip om er even wat kaarsvet of wd40 op te smeren maar mag dat. Beetje wd40 er tussen en door rijden tot dat die vast loopt? Zomaar uit het niets piepte mijn Vsnaar, tijdens het stil staan!

Een distributie snaar kan niet piepen is eigenlijk een tandriem die niet kan slippen anders loopt je motor in de. Een riem inspuiten met WD40 smeermiddel? Met WD40 de lagering van de spanrol inspuiten. Overigens was de geur van WD40 weer aanwezig en was het geluid.