Piepende vering auto

Bij drempels, bochten, sturen, uitstappen van de auto? Sinds kort kraakt mijn auto achter bij het over hobbels rijden. Krakende rubbers zijn (hoe gek het ook klinkt) dood normaal.

Piepende vering auto

Ook als de auto stilstaat en ik druk op de. Even een vraag: Onze station vliegt over de drempels, geen centje pijn, totdat ik iets hoorde piepen. Ze hebben bij de garage geprobeerd om mijn vering te verhogen omdat ik hem te laag.

Het valt me op dat het alleen bij vorst is, en als de auto warm is dan hoor ik het niet. Test even of je schokbrekers goed zijn door kort en heftig op de auto te drukken, voor links en rechts en luister of je wat hoort piepen en vooral. Onderwerp: Kraken en piepen en (veren) vooraan. Ik heb al een tijdje last van een piepende ophanging bij het nemen van. Ik heb het alleen wanneer de auto nog koud is, daarna verdwijnt het. Beste leden, Mijn moeder is in het bezit van een VW Polo 1. Toen het kouder werd begon mijn voorvering te kraken bij drempels en verlaagde stoepen. Ik heb daarop de (opel) garage de auto na laten. Maar het vinden van dit krakende knarsende geluid is vaak moeilijk thuis te.

Europese automerken hebben bij de voorophanging de veren en. Ik heb vanavond de auto vertikaal op en neer geduwd en het krakende geluid is dan te horen het geluid komt ergens onder de schokbreker of. Heb je de rubbers vast gedraaid toen de auto uit de veren hing of toen hij op de wielen stond? Laat de auto op de wielen staan zodat er geen.

Toen we met de auto terug naar huis reden, en een drempel over. Hij zei dat het de vering van de voor as was?