Plotseling even dubbelzien forum

Nu zat ik vanavond tv te kijken en plotseling zag ik alles dubbel, twee beelden naast elkaar. Valt groot verschil beiden ogen (sterktes) op (bril)? Je ziet nu misschien even geen uitweg meer (of juist meerdere, haha), maar. Ik zit nu even achter de computer, maar dit kan ik niet te lang volhouden. Mijn moeder had vandaag ineens een kortdurend dubbelzien.

Plotseling even dubbelzien forum

Je kan (maar je moet nog steeds naar de huisarts) ook even langs. Het begon met naar boven kijken en nu is het voortdurend aanwezig. Het duurde maar even, maar toch was het raar. Toen gisteren, ik was aan het werk bij een hovenier, opeens wordt alles vaag en zie ik alles wat. Minder spoedeisende oorzaken van dubbelzien zijn bijvoorbeeld.

Hier wil ik als ervaringsdeskundige toch even op reageren, want dit is. Even later werd het erger en begon ik troebel, wazig, beetje flitsend te zien, het. Ik heb sinds ik in de overgang zit ook wel eens last van dubbel zien. Ik ga staren, en dan zie ik kort even dubbel, mijn ogen trekken naar elkaar toe.

Plotseling even dubbelzien forum

Hoe wordt diplopie (dubbelzien) veroorzaakt?

Er wordt onderscheid gemaakt tussen dubbelzien dat alleen optreedt wanneer beide ogen samen kijken. Hoofdpijn die gepaard gaat met plots slechter zien: dit kan wijzen op een. De druk verdeelde zich door min hoofd en ik bleef maar dubbelzien. Je kan het beste je hoofd tussen je benen doen of even gaan liggen.

Dat dubbelzien heb ik ook wel eens, ik kan even niet goed. Het is nu twee dagen na de behandeling en het dubbel zien is niet. Dit forum is er volgens mij omdat mensen op mensen lijken, en niet. Ik ga nu even dit topic misbruiken, maar ja ik moet het toch ergens.

Gelukkig zijn niet alle klachten even ernstig, en niet iedereen krijgt er in dezelfde mate last van.