Ratelend geluid auto bij gas geven

De motor van mijn auto maakt een ratelend geluid als ik gas geef. Zou mijn distributieriem al kapot zijn? Als je daar al antwoord op kunt geven, kun je vaak een aantal dingen al uitsluiten of juist.

Ratelend geluid auto bij gas geven

Geluid is niet waarneembaar wanneer de auto stationair loopt,ook niet bij gas geven wanneer hij stilstaat en ook niet wanneer ik de koppeling indruk onder het. Licht ratelend geluid bij gas geven – swift1. Hoi allemaal, Ik heb een probleempje. Mijn auto begint rare geluidjes te vertonen.

Ratelend geluid auto bij gas geven

Een rammelgeluid onder de auto is vaak hoorbaar bij het gas geven.

Het geluid is dan met een bepaald toerental (resonantie) op te zoeken. Sinds kort maakt mijn motor blok een licht ratelend geluid. Het is tevens rechts naast de auto duidelijker dan boven op het blok. Ik ben blij, en kan weer lekker rijden en gas geven in de TT. Zou ook een lek kunnen zijn bij je spruitstuk, zeker als het in de auto hoorbaar is. Een ratelend geluid vanuit de motor, betekend meestal dat er een lager. Een knetterend geluid bij het gas geven? Ratelend geluid in moter bij gasgeven.

VW) Monteur die heeft geluisterd gaf aan laat de auto maar staan neem maar een leenauto mee. JA er is een tikkend geluid als je goed luistert en bij het gas geven. Beste lezers,motor maakt een tikkend geluid bij gas geven en als ik het. Ik heb sinds gisteren een probleem met een ratelend geluid tijdens. Het klikt net alsof het tikkende kleppen zijn.

NL: Deze video gaat over mijn oude Mercedes C180 , die al bij aankoop een vreemd ratelend geluid. Denk er sterk aan auto nu reeds van de hand te doen en ander merk aan te schaffen.