Ratelend geluid auto bij starten

Start de motor en als het ratelende geluid verdwenen is stop je de. Ratelend geluid bij warme motor na het starten w211. Lees voor meer informatie dit topic op Superbeetles. Achteraf heb ik hetzelfde geluid wel eens gehoord bij mijn auto. Vreemd ratelend geluid bij koude start 2. Heb op sommige momenten last van een ernstig ratelend geluid bij starten kan. Downpipe Piper + Cat-back Piper + Sportcat Piper + Auto Tune.

Sinds enkele maanden rij ik rond met een Ford Focus 1. Wanneer ik de auto start met een koude motor. U herkend een losliggende distributieketting aan een ratelend geluid in de motor. Bij de vraag heeft mijn auto een distributieketting of een distributieriem. Kun je hem starten met starthulp van een auto? Als ik op de startknop druk dan hoor ik een soort ratelend geluid inderdaad. De motor viel uit en er was een ratelend geluid. Starten deed hij niet meer enkel tikken als ik het probeerde.

Vw Tsi(Caxa – 122pk) Ratel bij koudstart – distributieketting.

Ratelend geluid auto bij starten

Sinds een tijdje hoor ik af en toe een ratelend geluid bij het starten, dit alles duurt nog geen 2sec en dan is. Dus tijdens het starten is het ratelgeluid er wel. Enige tijd geleden kwam er een behoorlijk naar ratelend geluid uit de. Nu een mijn vraag, na het starten van onze auto komt er een hard ratelend geluid onder de motorkap vandaan.

Hallo, Ik heb een tweedehands Audi A3 gekocht. Bij het starten met koude motor maakt deze een luid tikkend geluid. Tikkend geluid aan je auto tijdens het starten, rijden of stationair draaien? Middels een diagnose vinden wij de oorzaak. Wil net wegrijden richting een sollicitatiegesprek, start de auto niet.

Hij maakt een tikkend geluid wanneer je de auto op contact zet.