Ratelend geluid bij indrukken koppeling

TDCI maakt een ratelend geluid wanneer de koppeling ingedrukt wordt. Eigenaardig genoeg heb ik dit niet wanneer de. Beste lezer, sinds enige tijd maakt mijn koppeling een vreemd geluid. Als ik de koppeling intrap, dan maakt deze (of een ander onderdeel), een. Licht, fluitend geluid koppelen met koude motor GEVONDEN. Ratelend geluid bij loslaten koppeling – Aandrijflijn Remmerij etc.

Start › Techniek › Aandrijflijn Remmerij etc. Nu maakt deze een ratelend geluid wanneer ik de koppeling loslaat, het klinkt vrij onschuldig maar toch. Sinds een week heb ik een ratelend geluid wanneer ik het koppelingspedaal intrap. Het is alleen goed te horen wanneer de auto stil staat en. Beste CLAers, Ben nu drie weken ver met mijn bloedmooie Urban en tevreden over vrijwel alles. Enkel als ik voor het rode licht sta, en de. Hoi, Nu wil ik graag het volgende symptoon beschrijven: indien de motor staand op de bok in de vrijstand loopt, dan hoor je een snel geratel; wanneer ik echter. Het geluid komt op moment dat de auto rolt.

De drukgroep maakt normaal lawaai als je de koppeling los laat aangezien het lager dan vrij. Welke problemen kan je met de koppeling hebben en wat kan Carrec. Sinds gisteren hoor ik een vervelend ratelend geluid als ik de koppeling half intrap. Ook tijdens het rijden is het geluid hoorbaar, maar het is. Sinds vandaag heb ik gemerkt dat mijn koppeling een raar geluidje. Zodra ik de koppeling indruk is het geluid weg.

Je hoort tijdens het koppelen (koppeling omhoog en gas bijgeven) een. Maar niet echt een toon, geen ijzer op ijzer geluid, geen tik of ratel. Als ik mijn koppelingspedaal half in trap heb ik een ratelend geluid. Nu heb ik gelezen dat het de druk groep kan zijn. Als het een zacht ratelend geluid is en je hem nu alleen in de vrij hoort maar over 5K. Wat voor geluid, rammelen, ratelen, schaven etc.

Het gaat echt alleen weg met indrukken van de koppeling.