Ratelend geluid bij opkomen koppeling

Maar niet echt een toon, geen ijzer op ijzer geluid, geen tik of ratel. Nu maakt deze een ratelend geluid wanneer ik de koppeling loslaat, het. Hallo ik heb een vraag over een raar geluid bij het opkomen van de koppeling. Welke problemen kan je met de koppeling hebben en wat kan Carrec. Hoi, Nu wil ik graag het volgende symptoon beschrijven: indien de motor staand op de bok in de vrijstand loopt, dan hoor je een snel geratel; wanneer ik echter.

En het is als ik de koppeling dan loos laat ook een ratelend geluid continu. Laat ik de koppeling heel langzaam opkomen, dan is het ratelende. Harde tik bij het opkomen van de koppeling. Ratel bij opkomen koppeling en ander raars. Als ik hem in zn vrij zet en een keer mn koppeling intrap om vervolgens. Als ik de koppeling in druk, dan hoor ik dit geluid niet. Ze stond 400m van huis en kon de berg niet opkomen. Sinds vandaag heb ik gemerkt dat mijn koppeling een raar geluidje.

Bij het intrappen van de koppeling gaat het geluid weg en bij het laten opkomen van de koppeling (nog steeds in zijn vrij) komt het geluid langzaam terug, maar. In de cabine lijkt het geluid voornamelijk van de rechter zijde af te komen. Beste lezer, sinds enige tijd maakt mijn koppeling een vreemd geluid. Een week terug begon de motor te ratelen.

Ik heb wel een een geluidje uit het vooronder komen van de koppeling, klinkt niet als echt metaal bij mij. Sinds enkele dagen heb ik als ik mijn koppeling op laat komen een beetje. Bepaalde situaties zijn extra belastend voor het koppelingssysteem:. Wat voor geluid, rammelen, ratelen, schaven etc. Zet de auto op de handrem in de 2e versnelling, laat de koppeling opkomen. Wanneer het tweedelig vliegwiel ernstig versleten is dan hoor je meestal bij het uitzetten van de motor een kort ratelend geluid.

Nog steeds een ratelend geluid bij het inschakelen van de versnelling en het opkomen van de koppeling. Als ik die weer laat opkomen , begint het weer te tikken. Alles over de koppeling van een auto en camper. Ook kan bij het intrappen en laten opkomen van het koppelingspedaal een ratelend geluid hoorbaar zijn. Wanneer ik gas gaf en de koppeling liet opkomen was het geluid weer verdwenen. Ook toen ik de auto stapvoets liet uitlopen in de versnelling. Er zit een raar geluid in de versnellingsbak.

Eerst hoor je duidelijk de sportuitlaat maar daarna komt.