Rem blijft hangen auto

Aanlopende remmen remplunjer vast in remklauw. De oorzaak van het vast gaan zitten van de remklauw zuiger kan mede. Als ik na het remmen terug vertrek blijft er een rem hangen (rechts voor), iemand.

Rem blijft hangen auto

Ja van de auto wassen gaan je remmen inderdaad naar de kloten.

De roest kan er dan voor zorgen dat de zuiger blijft hangen. Als de auto gestart wordt, met rem ingedrukt, dan zakt het pedaal wanneer de. Echter tijdens een lange vakantierit begon de auto bij het remmen naar links te trekken en. Als hij constant schraapt blijft de rem iets hangen. Volgens mij heb ik iets anders want bij mij beginnen de remmen meteen al te hangen als ik een paar keer geremd heb en als de auto dan weer.

Bij een normale auto en bij normaal gebruik horen de remmen niet zo. Dat kan een remklauw zijn die blijft hangen, remschijf die niet goed is. Nadat ik de auto geparkeerd had even gevoeld en de voorremmen zijn. Remklauw + remslang + blokken en schijven zijn. Echter sinds kort doet zicht het probleem voor dat de remmen soms blijven hangen. SVP hier voortaan de vragen over deze auto plaatsen. Mijn rechter achterrem blijft soms na hard remmen vast zitten hij blijft behoorlijk aanlopen.

Even een revisiekitje (2x) halen bij de automaterialenzaak en de remklauwen. Ik denk ook dat er een zuiger blijft hangen. Bij mijn nieuwe corolla blijft de rechter voorrem hangen, kan het wiel. Even op de rem trappen om te kijken of hij weer blijft hangen. De pechhulp is persoonsgebonden, dus je krijgt pechhulp of je nu met de motor of auto bent.

De remklauw op mijn 500SEC uit 84 blijft hangen, ik kan het wiel niet.