Rem maakt pompend geluid

Maar als jij een ook een zuigend geluid hoor zou het dan niet ook dat rubber. Op die manier heb je even geen bekrachtigde remmen meer. Net nog eens gecheckt, hij maakt zeker geen continu sissend geluid bij.

Rem maakt pompend geluid

Volgende vraag, bij het intrappen van het rempedaal hoor ik een lucht aanzuigend of uitblazend geluid. Bij de eerste keer intrappen van het. Het zuigende geluid komt doordat je als je de rem bedient er buitenluchtin de booster komt via een filtertje en dat maakt dit geluid. Auto maakt een sissend geluid bij het remmen, net alsof er lucht uit loopt.

Is er afgezien van het sissende geluid iets verandert aan het remmen op zich? Remmen doen het gewoon zoals voorgaande dagen. Zodra ik mijn rempedaal intrap hoor ik een sissend geluid als van een. Mijn vraag: kan dit kwaad, moeten de remmen ontlucht worden of is er iets kapot. Maar mijn pedaal maakt het geluid van het oppompen van een. Hey mensen, ik hoor de laatste tijd steeds vaker een zuigend geluid bij mijn rempedaal, zodra ik het rem iets intrap slikt het geluid in. Ik reed van stal naar huis en merkte dat mijn auto achter sinds vandaag een raar geluid maakt bij het remmen.

Het enigste waar ik achter kwam was dat de rempedaal en koppeling een sissend geluid maakt. Ik vraag me af of de rem versleten is of iets anders, maar ik merk de laatste dagen als ik net weg rij, dat de rem achter een schurend geluid. Alleen tijdens het remmen maakt de auto rechtsvoor? De remschijven, remklauwen en blokken zijn vernieuwd maar het.

Krakend, knarsend of bonkend geluid bij het sturen naar links of rechts:. Deze zal al hoorbaar zijn als je een normale linkse of rechtse bocht maakt. Dit geluid is continue aanwezig en neemt alleen iets af als het gas los gelaten wordt of als er op de rem getrapt wordt. Tijdens het rijden merkte ik dat ik absoluut geen remkracht meer had en.

Ook merkte ik op dat ik een sissend geluid hoorde die er volgens mij.