Remblokken vervangen prijs midas

Want met versleten remblokken heeft uw wagen een langere remweg. Het is belangrijk om uw remblokken tijdig te vervangen. Belangrijke onderdelen zoals remblokken, remschijven en remschoenen, maar ook. Ontdek de onderhoudsformules bij Midas. Bereken de prijs van uw volgende Merk-Onderhoud via de prijssimulator en lees meer over het universeel onderhoud.

Vandaag heeft mijn auto een onderhoud gehad bij Midas en was. Prijs voor nieuwe remschijven + blokken vooraan? Bij mijn remmenboer kost een setje remblokken 45. Kwaliteit en prijs onderhoud bij Auto5 en consoorten. Ik heb een Opel Corsa Ecoflex Enjoy en al na 27. Mijn remblokken en schijven zijn vervangen na 120. Remblokken vervangen maar versleten remschijven weer teruggezet.

Even had ik zoiets van , ok de distributieriem zal mee vervangen zijn. Ik verschoot ook dat de onderhoudsprijs op die van Mercedes leek. Lol midas, voor meer dan olie vervangen zou ik die peten niet vertrouwen. Klein onderhoud gehad aan mijn Octavia + keuring + remblokken voor en. Ik ben VW en bij Midas geweest om de prijs te vergelijken. Heb daar prijs gevraagd en ik kwam uit op 300 euro.

Vervangt de schokdempers achter van uw auto tegen een gegarandeerde prijs. Correcte service, vriendelijk onthaal Juiste prijs volgens de werkzaamheden. Ik vind dat alle garages te duur zijn voor onderhoud, ook bv Midas of. Alles wordt nagekeken en desnoods vervangen, omdat ie weet dat ik.

Bekijk deze video en leer stapsgewijs de remblokken te vervangen.