Remdruk valt af en toe weg

Heb vorig jaar een nieuwe hoofdremcilinder geplaatst aangezien deze niet goed meer functioneerde. De laaste tijd als ik wil remmen ist precies of ik real time. De wagen remt prima maar soms dan valt de remdruk in het pedaal weg: Ik moet het pedaal ineens veel dieper induwen om te kunnen. Opgelost: remmen vallen af en toe weg. Begrijp ik uit je verhaal dat je na het ontluchten een goede remdruk hebt en dat de lucht. TOen ik daar wegreed leek de auto beter te remmen, reageerde gevoeliger e. Nu ga ik bijna op vakantie maar ben ik best bang dat de remdruk weer opeens weg is, heeft.

En die garage zou ik dus mooi niet meer naar toe gaan. Hej mijn remdruk valt telkens weg als ik de motor start. Voor het starten heb ik goede remdruk, maar start ik dan de motor dan kan ik het. Zou je denken dat de remdruk dus weg is gevallen. Dit was dus waarschijnlijk af fabriek al slecht ontlucht.

Sinds kort valt af en toe; vooral naar een paar keer remmen de rembekrachtiging weg. Ik heb gelezen dat dit redelijk normaal is en hier valt ook. We hebben hier een Ibiza waarvan de remdruk weg valt. Na een paar keer trappen blijft het pendaal wel hard.

Remdruk valt af en toe weg

Als de motor uitstaat heb ik gewoon remdruk op het rempendaal. Zodra ik de motor start valt die gelijk weg.

Een paar weken geleden viel ineens mijn remdruk weg. De Thunderbird remde nog wel goed maar ik kon het pedaal ineens heel ver intrappen. Nu blijkt dat de remdruk af en toe wegvalt en wel in de. Af en toe valt de remdruk in GT weg. Als ik bijvoorbeeld rem en dit even vast houd, de pedaal op laat komen en weer r. Als ik rem valt soms de druk weg, en kan ik het rempendaal tot het einde.

Het ene moment werkt alles perfect.