Remdruk valt weg bij draaiende motor

Hej mijn remdruk valt telkens weg als ik de motor start. Voor het starten heb ik goede remdruk, maar start ik dan de motor dan kan ik het. Als je snel trapt gaat het dan beter? Op één of andere manier schijnt de remdruk weg te vallen. Als de motor uitstaat heb ik gewoon remdruk op het rempendaal. Zodra ik de motor start valt die gelijk weg. De wagen remt prima maar soms dan valt de remdruk in het pedaal weg: Ik moet.

Remdruk valt weg bij draaiende motor

Start nu de motor met het pedaal nog steeds ingetrapt, deze zal nu iets. Voor het wisselen van de remblokken viel de remdruk niet weg? Wanneer je het rempedaal intrapt bij niet draaiende motor heb je. Je voelt het pedaal direct wegzakken, en niet pas seconden later. Hier mee bedoel ik, als de motor stationair draaid en ik trap op de. Met stationair draaiende motor het pedaal ingedrukt houden en. Rempedaal valt langzaam weg, de remdruk blijft niet in stand in de. Maar op het moment als ik de motor start, trap ik zo door het pendaal.

Ik heb er ABS op zitten en druk kon ik er alleen op krijgen met draaiende motor.

Remdruk valt weg bij draaiende motor

Bij een carnival diesel en ook bij een sorento kan je het rempedaal bij draaiende motor langszaam naar de bodemtrappen. Bij niet draaiende motor heb ik weerstand aan pedaal, maar bij draaiende motor valt de remdruk volledig weg. Maar ik heb remdruk met motor uit, start de motor en pedaal is weg en remdruk ook. Ja dat de remdruk weg valt komt omdat er nu lucht inzit, je moet hem zowiso even. Maakt het nog uit of ik dat met draaiende motor doe? Dan is er druk op het systeem en remt de motor prima. Maar als ik de voorremhendel helemaal loslaat dan verdwijnt de druk volledig en krijg ik.

Als ik dit een paar keer achter elkaar doe valt opeens de remdruk weg en. Probeer eens (stilstaand,met draaiende motor) te remmen met het. Alles ok, na starten motor is me remdruk weg. Als de HRC lek is dan valt de druk ook heel langzaam weg zonder draaiende motor.

Met draaiende motor het pedaal intrappen.