Remdruk valt weg volkswagen

Hej mijn remdruk valt telkens weg als ik de motor start. Voor het starten heb ik goede remdruk, maar start ik dan de motor dan kan ik het. Ik heb een probleem met de remmen van mijn golf: soms gebeurt het tijdens het remmen dat de remdruk weg valt en het rempedaal doorschiet. Nadien is er kortstondig druk op de remmen, maar nadat de motor gedraaid heeft, valt de druk op de pedaal kort daarna terug weg. De wagen remt prima maar soms dan valt de remdruk in het pedaal weg: Ik moet het pedaal ineens veel. Dit omdat het soms lijkt alsof ik eindeloos kan pompen en de druk dan toch continu weg valt.

Ik heb zoiets ook met mijn 1e wagen gehad (VW Kever). De druk valt niet weg maar word met hulp van de rembekrachtiger steeds. Druk rempedaal valt volledig weg VW LT35. Beste, Sinds ik de motorswap heb laten doen door een garage, heb ik het probleem dat wanneer men dus soms afremt ineens de rempedaal. We hebben hier een Ibiza waarvan de remdruk weg valt. Na een paar keer trappen blijft het pendaal wel hard.

Na het vervangen van de achterremmen is de remdruk weggevallen. Na het ontluchten is er druk op de remmen maar kort nadat de motor wordt gestart valt de. TOen ik daar wegreed leek de auto beter te remmen, reageerde. Nu ga ik bijna op vakantie maar ben ik best bang dat de remdruk weer opeens weg is.

Remdruk valt weg volkswagen

Vervolgens alles weer vastgezet en weggereden, een paar meter verder viel alle remdruk weg en bleek dat ik bij het wiel waarvan de nippel. Plotseling was de remdruk totaal weg, bij een lichte remactie zelfs. Nergens een spoor van remvloeistof gezien. Wat mij wel opviel op het doosje van mijn hoofdremcilinder was dat hij ook voor verschillende vw modellen was.

Als ik dit een paar keer achter elkaar doe valt opeens de remdruk weg. Als de motor uitstaat heb ik gewoon remdruk op het rempendaal. Zodra ik de motor start valt die gelijk weg. Rempedaal valt helemaal weg, de cylinder is dan helemaal stuk – Rempedaal valt langzaam weg, de remdruk blijft niet in stand in de cylinder.

Als je pedaal blijft wegzakken, is je hoofdremcilinder een verdachte. Aan de klauwen ligt het niet, ook al zitten de zuigers vast van de roest, dan valt niet de remdruk weg.