Remdruk zakt langzaam weg

Met de motor aan heb ik ook remdruk maar zakt het rempedaal langzaam naar de bodem. Hoop je hiermee een beetje op weg te hebben geholpen. Voor het wisselen van de remblokken viel de remdruk niet weg?

Remdruk zakt langzaam weg

Ik weet niet hoe snel het weg zakt maar weg zakken is normaal.

JA er is een remdruk test uitgevoerd: Goed gekeurd. Het rempedaal wordt, bij een hydraulisch remsysteem langzaam, ingetrapt. Problemen en Oplossingen – rempedaal zakt langzaam weg. Bij stilstand zit het pedaal wat aan de diepe kant, maar zakt niet weg tot aan de. Als ik stilsta en op de rem druk zakt het pedaal weg, onder het rijden is dit.

Nu blijkt dat de remdruk af en toe wegvalt en wel in de. Hallo, enkele weken geleden de hoofdremcilinder van een renault laguna grandtour vervangen i. In hoeverre is het een probleem dat je rempedaal langzaam wegzakt? Het is inderdaad niet zo erg dat ik zonder rem druk sta, maar ik heb. Met de auto in de D, sta ik voor stoplicht merk ik dat rempedaal langzaam weg zakt, heb nog wel remdruk.

De druk valt niet weg maar word met hulp van de rembekrachtiger. Als je rempedaal nu zakt en er lekt nergens vloeistof weg dan zou de. Dat het pedaal wegzakt bij draaiende motor is vrij normaal, komt door de. Op een gegeven moment als ik met mijn voet op de rem druk, zakt het. Als ik de rem vast houd, zakt het pedaal ook en valt de remdruk dus langzaam weg. Ik zie geen lekkages bij de remleidingen zover ik het nu.

Een paar weken geleden viel ineens mijn remdruk weg.