Remklauw blijft soms hangen

Soms, al lijkt het steeds vaker voor te komen, blijven mijn voorremmen hangen (achter niet of in ieder geval veel minder). Dit lijkt alleen te gebeuren als ik rem tijdens een. Het probleem was dat de linker remklauw was blijven hangen.

Remklauw blijft soms hangen

In eerste instantie dacht ik dat het de zuigers van de remklauw waren. Mijn rechter achterrem blijft soms na hard remmen vast zitten hij blijft behoorlijk aanlopen. Ik denk ook dat er een zuiger blijft hangen. Nu kunnen de remklauw plunjers zo vast zitten dat deze niet meer terug te duwen zijn. De oorzaak van het vast gaan zitten van de remklauw zuiger kan mede.

Nadat ik de terugslagklep van de rem bekrachtiger en de remolie heb vervangen bij mijn 144 blijft het rem pedaal na ongeveer 50. Hier door blijft het olie kanaal Naar het potje gesloten. Dus als de rem bleef hangen maakte ik de voorste leiding eens wat los op de. Je kunt eerst proberen om de zuiger van de remklauw voorzichtig terug te. De roest kan er dan voor zorgen dat de zuiger blijft hangen. Ik ben bezig omeen 3e racefiets op te bouwen met een shimano 105 groep. De voorrem heb ik gemonteerd, maar als ik hem in knijp laten de.

Motorhispania RYZ SM met AJP remklauw blijft mijn rem soms hangen. Rechts voor blijft mijn remklauw hangen, en er zou dus een nieuwe op. Had al langer last van lichte trillingen bij hogere snelheden, soms. Heeft iemand dat wel eens gehad dat, als je de rem loslaat deze nog.

Volgens de garage moeten de remklauwen vervangen worden, kan. Waar is dat groene lampje voor, hill start soms. Ik heb een klein probleempje met mijn voorrem. Hier moet je wel snel iets aan doen, want straks blijft hij bv hangen in een.

Blijft je rem zuiger hangen in de cilinder na het remmen? Die had destijds lager schade opgelopen omdat ik soms uit noodzaak met.