Remklauw scooter blijft hangen

Hallo, ik heb een viva city waar van de voor rem blijft hangen ik heb nu de rem vloeistof verwijderd en het wiel draait weer maar kan natuurlijk. Remblokken Piaggio Fly zijn vastgelopen, en nu? Hallo, bij mijn Motorhispania RYZ SM met AJP remklauw blijft mijn rem. Retro Scooter Club, voor iedereen met een.

Hoi allemaal, Ik heb nu een tijdje een zwarte retro scooter, Nu remt mijn rem heel erg stroef en moet ik hem echt weer naar boven duwen, Weet. Dacht ik er toch vanaf te zijn, blijft de rem weer hangen na een korte rit! Ik heb het eens voorgehad op een scooter dat na veelvuldig remmen. Hee allemaal, Ik heb een klein probleempje met mijn voorrem. Indien ik mijn voorrem inknijp blijft de voorrem vaststaan, de blokjes komen niet meer terug. Volgens de dealer is dit een Fly probleem en enige.

Nu kunnen de remklauw plunjers zo vast zitten dat deze niet meer terug te duwen zijn. De oorzaak van het vast gaan zitten van de remklauw zuiger kan mede. Hij is nu van de rem en hij rijdt weer. Wel heb ik het idee dat ik na het opnieuw aantrekken van de handrem hij toch wat blijft hangen. Vind hier de juiste remklauw voor je scooter, uiteraard vind je hier ook toebehoren. Ook heeft hij het gevoel of iemand in de rem knijpt, want hij kan de motorfiets ook niet meer. Even op de rem trappen om te kijken of hij weer blijft hangen. Ga jij met koeienletters 80cc op je scooter zetten?

Ik heb sinds een tijdje last van dat me voorrem blijft hangen na het remmen, of dat als ik. Heb van mijn vriend vernomen (die de scooter verkoopt) dat de voorrem blijft hangen, dus denk dat de zuigers naar buiten blijven staan. Remschijf voor scooter of brommer bestellen, kopen en vervangen voor de laagste prijs, je remschijf word gratis verzonden vanaf 100 euro.