Remklauw scooter zit vast

Indien ik mijn voorrem inknijp blijft de voorrem vaststaan, de blokjes komen niet. Remblokken Piaggio Fly zijn vastgelopen, en nu? De ander krijg ik helemaal niet terug en dus zit ik met een probleem. Waar moet ik dan rekening mee houden? De oorzaak van het vast gaan zitten van de remklauw zuiger kan mede komen doordat. Hallo, De achterrem van mijn ludix zit muur vast.

Ik heb het hele zooitje met WD 40 ingespoten. Heb de remkabel losgehaald, achterwiel eraf. Remklauw vast op schijf ( Bandit 600 ) – Techniek, vragen en. En toen gebeurde het, mijn voorrem ging vastzitten. Dit filmpje is gemaakt om op het 306 forum te plaatsen.

Daarom is dit gerelateerd aan een topic. Vind hier de juiste remklauw voor je scooter, uiteraard vind je hier ook toebehoren zoals. Zit je remklauw vast dan is een grote schoonmaak nodig en kan een. Dacht ik er toch vanaf te zijn, blijft de rem weer hangen na een korte rit! Compensatiegaatje zit in de hoofdremcilinder en die zorgt ervoor dat. Sigmenten (eventueel vervangen) en binnenkant van de trommel lichtjes opschuren.

Dat kan allemaal verholpen worden, maar er. Versleten remblokjes kunnen de remschijf flink beschadigen, waardoor je uiteindelijk veel slechter. De remklauw zit vaak met twee bouten vast op de voorvork.