Remklauw vast scooter

Indien ik mijn voorrem inknijp blijft de voorrem vaststaan, de blokjes komen niet meer terug. Volgens de dealer is dit een Fly probleem en enige. Mijn voorrem is meerdere malen gemaakt door de druk goed te laten pompen etc. Maar na dit te repareren meerdere malen loopt de rem ook.

Remblokken Piaggio Fly zijn vastgelopen, en nu? Aanlopende remmen remplunjer vast in remklauw zuiger losmaken. De schijf wordt namelijk heet tijdens het rijden. GeĆ¼pload door Cabbie306Dit filmpje is gemaakt om op het 306 forum te plaatsen. Daarom is dit gerelateerd aan een topic.

Hallo, De achterrem van mijn ludix zit muur vast. Ik heb het hele zooitje met WD 40 ingespoten. Heb de remkabel losgehaald, achterwiel eraf. Ik wist niet zo goed waar ik dit moest plaatsen, maar in ieder geval ik heb een probleem.

Vind hier de juiste remklauw voor je scooter, uiteraard vind je hier ook toebehoren zoals. Zit je remklauw vast dan is een grote schoonmaak nodig en kan een. Als de rubbers nog goed zijn de remklauw laten zitten en veel. Het vast lopen gebeurd vooral doordat er bijvoorbeeld te lang met een te.

Heb een vast zittende remklauw en wilde deze schoon maken en uit. Dat kan allemaal verholpen worden, maar er. Mijn achterrem remt niet meer en ik kan niet goed bij de remcilinder zonder werkbrug. Waar kan ik ergens een schema vinden, zodat ik kan zien, waar ik WD 40.

Reficeren van remklauw (model grimeca). Verwijder je remklauw en laat de remolie eruit lopen. Deze zitten meestal vast met een splitpennen vast. Wanneer de rem bediend wordt worden er remblokken tegen de velgranden.