Remklauwen laten coaten

Remklauwen spuiten en velgen coaten doe je bij WrapandGo. Lees alles over remklauwen spuiten, auto wrappen, koplampen tinten, ramen blinderen, velgen. Brembo remklauwen kunnen bij ons ook gereviseerd worden en indien gewenst.

Remklauwen laten coaten

Dit is een sneldrogende coating die bij alle ( spoed ) revisies.

Op internet al gezocht naar waar je die kan laten poedercoaten, maar vind niet direct. Stel dat je nu je remklauwen wilt laten poedercoaten. Coaten heeft het bij mij wel langs volgehouden, maar toch hebben. Daar even wachten of hetzij de auto achterlaten en weer ophalen. En dan als het klaar is is het gewoon. Ik wil mijn velgen wat nieuw leven inblazen door ze te laten poedercoaten.

Dan wil ik ook meteen de remklauwen laten coaten, anders wordt. Daarna wil ik er echter nog een detail in aanbrengen in een contrasterende. Ik ben aan het kijken hoe ik mijn huidige remklauwen weer een beetje strak krijg. Weet iemand een adres waar ik dit kan laten do. Mooiste resultaat krijg je als je nieuwe klauwen haalt en die laat spuiten of poedercoaten. Ik heb dit laten doen (alleen dan naar groen) bij Procartuning in.

Remklauwen laten coaten

Hi all heb even een vraagje aangaande de remklauwen van een dergelijke. Heb de mijne ook gewoon laten spuiten, was geen probleem. De voordelen van het laten poedercoaten van je velgen hebben we in de inleiding al genoemd: looks en bescherming. Poedercoaten van velgen is de sterkste vorm van coating.

Ik heb mijn Ford Focus RS velgen hoogglans laten coaten en ze zien er.