Remklauwen laten poedercoaten

Remklauwen spuiten en velgen coaten doe je bij WrapandGo. Lees alles over remklauwen spuiten, auto wrappen, koplampen tinten, ramen blinderen, velgen. Op internet al gezocht naar waar je die kan laten poedercoaten, maar vind niet direct.

Remklauwen laten poedercoaten

Stel dat je nu je remklauwen wilt laten poedercoaten. Het poedercoaten van remklauwen kan bij ons alleen in combinatie met een revisie. Omdat er bij het poedercoaten allerlei delen afgedekt moeten worden en. Ik wil mijn velgen wat nieuw leven inblazen door ze te laten poedercoaten.

Remklauwen laten poedercoaten

Dan wil ik ook meteen de remklauwen laten coaten, anders wordt. Dus de gehele remklauw moet verwijderd worden ! Ik heb ze laten poedercoaten in zwart. Dus zit ik te denken aan poedercoaten. Daarna wil ik er echter nog een detail.

Afdichten van gaten en poedercoat in kleur, EXCLUSIEF STRALEN Voor een extra laag blanke lak. Weten jullie of je in een 996 de remklauwen (makkelijk) kan laten. Weet iemand een adres waar ik dit kan laten do. Ik zou het persoonlijk helemaal niet doen, maar de meeste mensen laten de remklauwen lakken. Ik was van plan bij levering onmiddellijk de remklauwen te laten kleuren. Ik vind het zo knap staan bij BMW en Porsche maar de kleur ben ik.

De professionals van ProfCars realiseren dit graag voor u. Wij gebruiken hier een poedercoating voor. De voordelen van het laten poedercoaten van je velgen hebben we in de inleiding al genoemd: looks en bescherming. Kan ik de remklauwen ook laten verzinken en poedercoaten? Want de binnenkant zal dan ook gebeuren.

Poedercoaten van velgen is de sterkste vorm van coating. Recent convectorbekleding opnieuw laten poedercoaten. Binnen de automotive branche worden er steeds meer. Mooie velgen op de auto , alleen de remmen.