Remleiding felsset brezan

Brezan Automaterialen stelt maandelijks haar prijsbestanden beschikbaar welke hieronder zijn te downloaden. Dit is een gereedschap voor het maken van enkele en dubbel 45 graden aansluitingen. Ik heb al een remleiding felsset besteld.

Remleiding felsset brezan

Wartels(goed?) kan ik bij de brezan wel halen. Mijn grote vraag is nu waar haal ik het goedkoopste.

Koperen remleidingen in diverse maken. We hebben voor ongeveer €80 een felsset, pijpensnijder, 10 meter.

Remleiding felsset brezan

De goede leidingen konden we gelukkig snel bij de Brezan halen. Wat ik jammer vind is dat ik bij Brezan alleen de wartels met. Vervang remleidingen met de remleiding. Bij bv een brezan hebben ze reparatie setjes en koppelingen liggen om dit.

Remleiding heb ik nog liggen, en een fels set moet ik ook nog. Speciaal gereedschap voor het ontluchten van de remmen. Nieuwe remleiding ga ik thuis in de schuur buigen, klein voorbeeld aan de. Waar koop ik een remleiding felstang om zelf remleidingen te maken. Je kan ze bv verkrijgen bij brezan of andere automaterialen zaken.

Remleiding felsset brezan

Alternatief is dat ik het zelf toch ga doen maar daarvoor ben ik een felsset, een mini buissnijder, en een remontluchter aan. Deze kan je dan van de as losklikken en naar bijv de lokale Brezan gaan. Ik kan geen verbindingsstukken vinden waarbij je geen felsset nodig hebt, en ook nog. Waarschijnlijk kunnen ze dat bij een Brezan of zo ook wel maken.

BREZAN VOORDEEL Brezan, de schakel tussen fabrikant en werkplaats!