Remleiding koppelstuk apk

Sorry, maar een remleiding doorzagen en er een koppeling tussen zetten met een. Zo, APK afkeurpunten rapportje weer binnen. Ik heb hier een auto afgekeurd op o.

Remleiding koppelstuk apk

Heeft iemand hier aanbevelingen voor om. Dan kun je oude koppelstukken ook weer gebruiken.

Ik had hem kompleet weer op de weg in nog geen drie uur en meteen apk goedkeur. Kan iemand mij vertellen of een knelkoppeling in een remleiding is toegestaan voor een APK keuring. Links achter is de leiding beschadigd. Het vervangen en controleren van remslangen en remleidingen:. Koppelstuk voor losse remleidingen aan elkaar te verbinden. Regelgeving Algemene Periodieke Keuring versie 1. In ieder geval zit er voor de remleiding naar rechtsachter een koppelstuk aan de linker achterkant. Als de leiding daarachter nog goed is. Remleiding verbindingsnippel voor leiding diameter 4,75.

Mijn VW Lupo was afgekeurd voor de APK. Laser assortiment remleiding koppelstukken 135 delig, navulbaar want elk onderdeel is. Maar nu ben ik echt totaal niet thuis in de wereld van remleidingen en koppelstukken, dus ik heb niet het flauwste idee waar ik moet beginnen. Ik wil de remleidingen vervangen door koperen leidingen zodat het. Grappig, in Nederland kreeg ik het advies van de apk keurmeester om ze. Nu heb ik gelezen dat er remleiding reparatie sets bestaan, waarbij men een koppelstuk tussen twee remleidingen zet, maar dat deze oplossing mogelijk niet door de APK heen komen.

Verwijder de oude remleidingen en de bijbehorende koppelstukken en vang de remvloeistof op in.