Rempedaal soms hard

Hoi , als ik s"ochtend mijn auto start en weg wil rijden en op de rem druk is ie heel hard en werken de remmen minder , wat kan dit zijn ? Motor & aandrijving: Na hard remmen voelt het. Al enige tijd heb ik af en toe last van een rempedaal wat hard aanvoelt. Als ik nu wil afremmen moet ik bijna op het pedaal gaan. Problemen en Oplossingen – rempedaal af en toe hard golf 4, slang los?

Ik heb dit soms ook, maar vind het geen issue, je kan altijd de handrem gebruiken indien nodig. Stap je in de auto is het rempedaal hard. Kenners, ik heb sinds vanavond een probleem met de remmen. Ik moet heel veel kracht zetten op het pedaal om de volle remkracht te krijgen.

Klant klaacht over soms een hard rempedaal. Slang van vacuumpomp naar de bekrachtiger is goed. Ik moet echt het rempedaal hard intrappen bij normaal remmen. Soms hoor je het ook in de auto dat iets aanloopt.

Zowel bij mijn XC70 als de S40 heb ik soms na 15 minuten stilstand een hard rempedaal en soms na een nacht stilstaan niet. Vooral mij verklaring dat de rempedaal zeer hard was, en het feit dat. Deze bleef bij hard remmen soms hangen,dan blokkeerde de remmen.

Rempedaal soms hard

Ik heb af en toe, met name met heel warm weer, dat mijn rempedaal soms "verhard". Die bedieningsklepjes aan de voorkant van de motor sluiten soms niet af. Echter soms heeft het rempedaal geen vrije slag. Als ik dan harder op de rem trap druk ik er wel doorheen en schakelt de cruise-control wel uit. Remmen ontluchten via rem-ontluchtingsapparaat of het rempedaal.

Hierdoor ontstaat er weer een hard en goed doseerbaar pedaal. De nippel kans soms door roestvorming behoorlijk vast zitten.