Rempedaal wordt hard

Remmen : Wat betekent een te zacht of een te hard rempedaal. Al enige tijd heb ik af en toe last van een rempedaal wat hard aanvoelt. Niet tijdens het rijden, maar als je de motor net gestart hebt, wegrijd en. Normaal gesproken bij een niet draaiende motor wordt je pedaal hard als je er een paar keer op trapt. Ik had dus hetzelfde met een draaiende. Stap je in de auto is het rempedaal hard.

Bij een diesel wordt het vacuum door een vacuumpomp opgewekt, dit vacuum is nodig om de. Als ik nu wil afremmen moet ik bijna op het pedaal gaan. Rempedaal doet vreemd Techniek & onderhoud. Ik moet echt het rempedaal hard intrappen bij normaal remmen. Problemen en Oplossingen – rempedaal af en toe hard golf 4, slang los? Vanaf dat ik de rempedaal los en opnieuw induw is de pedaal superhard, en kan ik de pedaal bvb maar 2cm meer induwen. Wat me echter opviel was dat het rempedaal vanaf het moment van wegrijden echt keihard was. Het remmen werd langzaam beter, maar het.

Ik heb wat hulp nodig bij de diagnose van slechte remmen. Omdat ik voorheen een wat vaag gevoel in het pedaal had heb ik de booster +.

Rempedaal wordt hard

Hard rempedaal bij e60 en e61 met n47 motor 520d : bij deze motor zit. Sinds enige tijd is mijn rempedaal voordat ik start keihard. Even getest: Pedaal wordt "hard" vóór het starten.

Beetje gas bij geven en remdruk op pedaal wordt weer normaal. Daarna zul je echt hard moeten trappen om te vertragen. Heb `s morgens vroeg steeds dat het rempedaal hard is. Mijn voet wordt niet omhoog geduwd als ik de motor afzet.

Wanneer de auto stilstaat en de motor niet draait is het rempedaal hard. Als ik rem doet hij het prima, maar als ik kort erop weer moet remmen dan is. Rem hard met de auto na op natte wegen te hebben gereden of het wassen van de auto. Dus ook na het hard trappen opnieuw intrappen: de pedaal blijft hard. Vacuum hebben we losgerukt en zo rem getrapt yep word hard. Als ik de motor afzet dan wordt het pedaal na een aantal seconden hard en als de auto.

Als het rempedaal wordt ingetrapt als de hoofdremcilinder gedemonteerd.