Rempedaal zakt weg met lopende motor

Hoe het begon: Heb mijn winterbanden verwisseld met de zomerbanden, en de remmen aan de voorzijde eruit gehaald en schoongemaakt. De hoofdremcilinder is vervangen, maar het probleem is aanwezig. Als de motor aangezet wordt, zakt deze weg, dus ik denk dat het vacuum. Met de motor aan heb ik ook remdruk maar zakt het rempedaal langzaam naar de.

Hoop je hiermee een beetje op weg te hebben geholpen. Als ik stilsta en op de rem druk zakt het pedaal weg, onder het rijden is. Wanneer de auto stilstaat en de motor niet draait is het rempedaal hard. Als je met lopende motor het pedaal snel onderin kunt trappen en je hoort daarbij. Start je de motor dan zorgt de vacuumpomp weer voor onderdruk en zakt het pedaal.

Valt de bekrachtiger weg dan heb je dus minder hulp bij het. Ik heb een iveco binnengekregen waarvan het rempedaal met lopende motor wegzakt. Ook is er niet met de auto te remmen als je op het. Niet tot de bodem maar zakt wel weg.

Laguna 4control, remde goed maar als je bij lopende motor de rem ingetrapt houdt zakt deze weg. In hoeverre is het een probleem dat je rempedaal langzaam wegzakt? Hier mee bedoel ik, als de motor stationair draaid en ik trap op de rem. Pedaal weer met voet omhoog gehaald en rem was weer vrij.

Trap het rempedaal eens met lopende motor in met een gemiddelde kracht. Rem pedaal zakt weg (-bij remmen (+topic bij ABS wegzakken). Wanneer ik pomp met mijn pedaal(lopende motor) dient dan het systeem dan hard te worden? Bij mij zakt hij dan weer weg tot dat ene niveau. Daardoor gaan de cups van de hoofdremcilinder kapot. Nu blijkt dat de remdruk af en toe wegvalt en wel in de volgende.

Las net iets over de hoofdremcilinder te ontluchten, is dit nodig? Het pedaal zakt als de motor loopt en je er kracht op zet, of dattie nu helemaal. Als er meerdere malen met het rempedaal wordt gepompt en hoge druk op het. Het probleem doet zich ook alleen voor met lopende motor.