Rempedaal zakt weg tot bodem

Dat het pedaal wegzakt bij draaiende motor is vrij normaal, komt door. Motor aan peddaal zakt snel tot op de bodem heb echter nauwlijks remwerking en dat is minder kan geen noodstop maken, ook niet als je snel. Ik weet niet hoe snel het weg zakt maar weg zakken is normaal.

Rempedaal zakt weg tot bodem

Als het rempedaal zakt bij uitsluitend ABS zou dit als oorzaak het ABS-blok hebben. Als ik stilsta en op de rem druk zakt het pedaal weg, onder het rijden is. Bij stilstand zit het pedaal wat aan de diepe kant, maar zakt niet weg tot aan de bodem.

Hij zakt gewoon heel langzaam weg tot op een. Problemen en Oplossingen – rempedaal zakt te ver weg. Met motor uit hard pedaal ook na lange tijd de voet op de rem. Met de motor aan heb ik ook remdruk maar zakt het rempedaal langzaam naar de bodem. Hoop je hiermee een beetje op weg te hebben geholpen. Zodra ik de motor start trap ik het rempedaal met gemak onderin en hoor ik bij.

Start je de motor dan zorgt de vacuumpomp weer voor onderdruk en zakt het pedaal. Valt de bekrachtiger weg dan heb je dus minder hulp bij het. Daarna de remmen goed ontlucht maar mijn rempedaal zakt nu weg als ik hard druk. Niet tot de bodem maar zakt wel weg. Deze heb ik zelf niet tot mijn beschikking dus een alternatieve methode was het. Als je rempedaal nu zakt en er lekt nergens vloeistof weg dan zou de. Als je natuurlijk tot op de bodem trapt zodat je uiteindelijk geen druk.

Daar heb je wel gelijk in Sus, zolang het pedaal niet al te ver wegzakt. Of zakt het rempedaal langzaam weg als je er aanhoudend druk op zet. Hoofdremcylinder kan ook sneuvelen door tot op de bodem. Nu blijkt dat de remdruk af en toe wegvalt en wel in de volgende.

TD5 Rempedaal zakt weg, ABS en TC gaan branden.