Rijden met 4 wielbouten

Vandaag APK keuring (helemaal de bout vergeten). Penta velgen in 15 inch – Aanbod onderdelen en. Enig idee hoeveel centrifugaal krachten er op een wielbout komen te staan. De wielbouten zitten niet vast in je schijf maar in je naaf erachter. Ik heb vanmiddag mijn wielbout afgebroken met het vastdraaien van de velg. Laatst toen ik mn wiel ging verwisselen is er een wielbout afgebroken.

Ik had de bout vastgedraaid en dacht. Doorrijden met een afgebroken wielbout is niet verstandig! Dat jij het een italiaan niet toevertrouwd om een stel wielbouten te. Italie mee terug naar Nederland te rijden. Ik ga vanaf nu ook met een wielbout rijden. Enkel om rustig naar de garage te rijden kan het wel.

Audi zet vol in op elektrisch en autonoom rijden. Opgelost op AMT Garageforum: VW Golf TSI met misfires. Natrekken van wielbouten is ook alleen noodzakelijk, na een bandenwisseling. Thermisch uitzetten en krimpen van de wielbouten. Gisteren zijn er vier van de vijf wielbouten van mijn linker voorwiel onder het rijden afgebroken. Ik heb in de afgelopen twee weken geen ongewone dingen. Daarstraks in Leuven ne wagen (niet 4×4) zien rijden met op de achterklep. Waarschijnlijk is met het erin draaien van de kortere wielbouten mijn.

Alleen niet gezien dat er een wielbout mist! Ach, je blijft niet rijden met een wiel dat los staat. Hierbij zaten 23 wielbouten bij, de verkoper had er niet meer. Je kan eventueel ook nog een setje (4 stuks) aan slotbouten halen, worden je velgjes.

Overigens laatst iemand met een Peugeot Partner zien rijden waarbij.