Rijden met automaat in de bergen forum

In de kroeg had ik een discussie over het rijden met een automaat in de bergen. Nu weet ik me nog te herinneren dat ik in de Ardennen reed. Remmen in de bergen (berg af) – Remkracht bijna weg! Hoe met een automaat op de motor remmen in de bergen. Heb al dikwijls met een automaat gereden, alleen niet op de bergen.

Hier kun je trouwens alles over rijden met automaat lezenHoe werken de 1e en 2e versnelling in een automaat? Heuveltje op is het allemaal niet zo spannend als je geen caravan trekt oid. Dat regelt je automaat vanzelf en als je het idee hebt dat je hem. Is het rijden in de bergen lastig als je er nog geen ervaring in hebt?

Een automaat kiest zelf de juiste versnelling. Ingrijpen is desondanks aan te bevelen, vooral als de bak veelvuldig tussen twee versnellingen. Rijdend in de bergen met de auto stranden met een oververhitte motor of beneden arriveren met. Hoe rijdt je vooral bergafwaarts goed met een automaat.

Als ik naar de wintersport ga en ik rij in de bergen met me polootje. Op deze manier is er prima met een automaat te rijden in de bergen. Hoe moet ik in de bergen "schakelen" met mijn automaat? Ik zou graag wat uitleg krijgen over rijden in de bergen met een automaat. Forum: Door een ongeluk kan ik nog maar met een arm rijden. Hoi, ik rij met een HDI 2,0 turbodiesel automaat, en had graag geweten hoe je het best ermee in de bergen rijdt, zowel bergop, als bergaf. Rijden in de bergen vereist ervaring en techniek. Kies voor de bergversnelling als je in een automaat rijdt.

Misschoen beetje stomme vraag, maar aangezien deze auto onze eerste echte automaat is (de volvo 66 reed toch anders), weet ik niet hoe je. Aangezien dit mijn eerste auto met automaat is en ik liever de praktijk. De automaat is geprogrammeerd om op te schakelen wanneer. Wat zijn de voor en nadelen van het rijden in een automaat?

In de bergen rijden is absoluut geen probleem. Voor rijden zonder caravan erg lekker maar ik vroeg me af of ik de bak. Zodra ik met mijn automaat in de "bergen" kom met de caravan zet ik. Autorijden in de bergen vraagt wel enige behendigheid.