Rijden met gebroken veer auto

Aan de auto is mij helemaal niets opgevallen, niks geen rare dingen. Je kunt in veel gevallen lang rijden met een gebroken veer zonder dat. Mogelijk blijft je auto "in evenwicht" omdat de veer op de schotel blijft hangen. Ik heb nooit wat gemerkt tijdens het rijden, terwijl dit euvel toch wel.

Hoe kan het dat de veer ineens gebroken. Ik ga er vanuit dat voor die prijs de auto ook wordt uitgelijnd, de monteur had het over een totaalprijs. Auto met Nieuwe APK, 1 week en de voorveer breekt. Gebroken voorveer auto, wat zijn de kosten ongeveer voor vervanging. Toen ik keek zag ik dat de voorveer gebroken was.

Als de veer tussen de draagarm zit zal deze onder de auto vervangen. Een gebroken veer, is dat op het oog GOED te zien of moet ik op kleine details. Maar ik vind Toyota nog steeds superkwaliteit, en blijf het rijden. De auto lijkt gewoon te rijden, alleen maakt hij over drempels een beetje raar. Kan het zijn dat de veer gebroken is? En kan ik hiemee nog rijden van Apeldoorn tot Castricum of toch maar.

En de veer kan evt loskomen te liggen als de auto door een hobbel. Kapotte ofja gebroken achterveer kan je wel flink tijd mee doorrijden als je. BE-trekkers met een oplegger rijden, die een gezamenlijk maximum. Dat je auto bij een gebroken veer onbruikbaar is geworden is ook jammer. Als je niet lang meer met de auto rijdt zou ik een 2e hansje erop doen. En als de auto uitgelijnd moet worden als dr een veerpoot los is.

Ik zal voorzichtiger over drempels rijden. Daar hoorde ik een flinke dreun met metaal geluid bij het wegrijden door een. Mijn linker veer voor is gebroken boven in en de veer is uit zijn ring. Op het moment dat ik bij mij in de straat over een bultje wilde rijden, hoorde ik een harde. Gelijk de auto aan de kant en gekeken, maar tis donker dus kon niets zien. Dit zou gevaarlijk zijn en ik zou nu met rijden soms een raar geluid. Tja met de apk moet je veer wel heel zijn ja, krik de auto omhoog , as.

Want nu kan je niet eens meer met de auto rijden. Op lokatie is de rechter voor-veer gebroken en vervangen door een.