Rijden met kapotte dynamo

Kan ik, als ik de accu oplaad, hier nog een rit mee maken? Na gebruik startkabels, moet je dan even rijden? Hoelang kun je zonder dynamo rijden? Auto valt telkens stil defecte dynamo? OM611 w202 Hoeveel km te rijden met kapotte dynamo?

Waarschijnlijk heeft de dynamo van mijn c200 CDI het begeven, aangezien het acculampje blijft branden. Hij verscheen voor het eerst tijdens. Blijkt lege accu door kapotte dynamo. Je kan net zolang doorrijden totdat de accu leeg is. Nu vraag ik me af hoe ver je nog met de auto kunt rijden wanneer je alle.

Verschijnt er tijdens het rijden een rood acculampje op het dashboard, brandt je verlichting zwak of werken ruitenwissers trager? Wat moet je doen als een dynamo kapot is. Als je tijdens het rijden bijvoorbeeld de verlichting steeds zwakker ziet worden zal uiteindelijk de accu doordat hij. Nu heb ik net een afspraak gemaakt bij de Renaultdealer, maar de dynamo verwisselen kan pas de 28e.

Dat een accu kapot is, daar kom je helaas vaak te laat achter. Je zou verwachten dat bij een kapotte dynamo, de accu geleidelijk aan steeds. Als je de accu hebt vervangen _door_ een nieuwe zal het wat dat betreft wel goed gaan. Je moet alleen even kijken hoe het met de waterpomp. Nou mijn vraag, kan ik hier gewoon mee doorrijden? Het kapotgaan van je dynamo kan dus best in de eerste plaats door de. Ik weet niet of het een lekstroom is of dat het de dynamo is.

Een kapotte dynamo zou ook verklaren waarom de accu leeg was. Dynamo en startmotor hoe werkt een dynamo of startmotor uitleg. Deze startstroom komt uit de accu die tijdens het rijden door de dynamo word. Mijn vraag: hoe lang kan je met een opgeladen accu rijden?

Je accu is gewoon kapot en kan niet bijgeladen worden.