Rijden met kapotte thermostaat

Oja kan ik zo blijven rijden of is het belangrijk om het zo gauw mogelijk te laten. Bij geen lekkage kan het zijn dat de thermostaat altijd open blijft staan en. Hey mensen, Toen ik mijn bella kocht (2 januari dit jaar) viel mij bij de proefrit al op, dat de thermostaat niet deed wat hij moet doen.

Rijden met kapotte thermostaat

Hoe kan ik meten en waar, of mijn thermostaat kapot is of mijn temperatuur meter kapot is? Ik las net dat als hij 70 graden aan gaf, het best kan.

De titel zegt het al, kan ik doorrijden met een defecte Thermostaat A. Zondag moet ik naar nijmegen toe en ik heb eigelijk de mogelijkheid niet.

Rijden met kapotte thermostaat

Vaak helpt het als je eerst een flinke afstand rijdt en dan de auto stationair laat. Kvs geen 90 graden, thermostaat defect? Zijn er voordelen en of nadelen als je rijd zonder thermostaat? Want mijn redenering is dat het nooit kwaad kan dat je moter constant gekoelt.

Als het de thermostaat zou zijn, dan is er normaal toch geen verschil tussen stilstaan en rijden denk ik? Doorrijden met een kapotte thermostaat kan een wat hoger verbruik tot gevolg hebben. Bij een kapotte thermostaat: Kenmerk: Temperatuur blijft tijdens het rijden op 70 graden staan. Hoe op te sporen: Start je koude motor en blijf er. Daarna gaan rijden en nog geen 20km verder weer hetzelfde verhaal. Als de thermostaat kapot zou zijn zou de kachel wel warm worden. S13: Gisterennacht is mijn S13 gaan oververhitten.

Het lijkt een kapotte thermostaat te zijn. Stug doorrijden met een kokende motor kan ernstige motorschade veroorzaken. Maar je kunt bijvoorbeeld ook te maken hebben met een defecte thermostaat. Ook de temperatuursensor kan kapot zijn. Ik weet dat een dergelijke threads al bestaan, maar zij hebben niet gevonden wat zijn de gevolgen van het rijden met een defecte thermostaat.

Als de waterpomp kapot is, verwacht ik dat de motor juist warm loopt. De thermostaat moet pas open gaan als de motor op temperatuur is.