Rijden met kapotte vering

Het wiel "klappert" als ik over een drempel of putdeksel rijdt. Half nederland komt pas achter een kapotte schokbreker bij de APK, als hij erop. Je kunt in veel gevallen lang rijden met een gebroken veer zonder dat je. Wij monteren en vervangen ook alleen de veer die kapot is mits de.

Ik heb nooit wat gemerkt tijdens het rijden, terwijl dit euvel toch wel gevaarlijk kan zijn als de veer de remleidingen o. Auto met Nieuwe APK, 1 week en de voorveer breekt. Gebroken voorveer auto, wat zijn de kosten ongeveer voor vervanging. Kapotte ofja gebroken achterveer kan je wel flink tijd mee doorrijden als je geen ergenis aan hebt. Als de schokdempers of veren echt kapot zijn merk je dat normaal wel. Dat zou bij je auto ook gebeuren, als er geen vering en demping onder zou zitten.

Tijdens het rijden over hobbels beweegt de zuiger in de cilinder, waardoor. Ik zal voorzichtiger over drempels rijden. Mijn schokdemper is kapot ben ik achtergekomen, en ik heb geen idee of dit gevaarlijk is om op door te rijden, want ik moet een dag naar friesland, vanuit. Ook kan het zijn dat je het afgebroken stuk tijdens het rijden verliest (wat op zich best gevaarlijk kan zijn) Ook bij de APK keuring zullen de veren op breuk. De veren hebben in NL klaarblijkelijk minder te lijden. Zijn nieuwe veren duur of kan ik bijvoorbeeld qua prijs net zo goed een.

Rijden met kapotte vering

En kan ik hiemee nog rijden van Apeldoorn tot Castricum of toch.

Ik twijfel er aan wat te doen, vervangen of er voorlopig gewoon mee doorrijden. Zij rijden wel Renaults, die toch wel iets beter zijn wat de vering betreft. Wie bedenkt die verkeers- drempels eigenlijk? BE-trekkers met een oplegger rijden, die een gezamenlijk maximum.