Rijden zonder stuurbekrachtiging olie

Auto heeft hiervoor bij de garage gestaan, maar ik heb het niet laten reparen vanwege. Hydraulische stuurbekrachtiging omvat een pomp, slangen en cilinders. De pomp wordt via de V-snaar of multiriem aangedreven door de motor en pompt olie. Oliepijl gecontroleerd van de stuurbekrachtiging en dit was vrijwel leeg.

Even bijvullen en terug rijden is levensgevaarlijk. Ik heb geen extra stuurbekrachtiging, enkel de standaard. De schoepjes draaien tegen de binnenkant van het huis zonder olie (koeling en demping). En doorrijden met een defect systeem zorgt voor meer schade: de stuurpomp komt zonder olie te staan, met alle gevolgen van dien.

Kan ik er wel nog mee naar huis rijden? Je stuurbekrachtigingsoliepeil is goed, dus geen lekkage, desondanks heb je geen stuurbekrachtiging. Prijs is zo uit mijn hoofd zonder statiegeld. Stuurbekrachtiging of servo-stuur is een hydraulisch of elektrisch werkend. Bij rechtuitrijden of een kleine stuuruitslag stroomt de meeste olie via een omleiding. Door dat ik te lang zonder olie had gereden moest mijn stuurhuis en mijn. Na enkele uren rijden spuit de stuurbekrachtigingsolie uit het.

Overigens verbaast het me een beetje dat rijden zonder stuurbekrachtiging niet te doen is: geen olie, dus bekrachtigingssysteem levert geen.

Rijden zonder stuurbekrachtiging olie

Ben nu van plan om zonder de stuurbekrachtiging te gaan rijden. Of gaat het dan snel kapot omdat er geen olie meer inzit? De stuurbekrachtiging werkt met olie welke onder druk wordt gezet.

Hoi, ik wil morgen graag mijn stuurbekrachtiging inbouwen. Mijn eerste auto was ook zonder stuurbekrachtiging. Zonder olie nooit de v-snaar monteren want dan draait je pomp kapot.